NİĞDE / ÇİFTLİK - Kula Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrencileri Niğde genelinde yapılan atletizm yarışmasında dereceye girdi. Okulumuz atletizm takımı olarak katıldığı yarışmada 3 kupa ve 1 madalya ile dönerek başarı elde etti. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri zamanlarını etkin kullanabilmek amacıyla zeka oyunları sınıfımızda eğlenceli vakit geçiriyorlar. Çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler gününü okulumuz öğretmenleri ile beraber kutladık. Öğretmenlerimizin bu özel günlerini tebrik eder başarılı bir eğitim öğretim geçirmelerini temenni ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine değerlerimizi daha iyi kavratayabilmek amacıyla okulumuzda aylık olarak değerlere yönelik çalışmalar yapılarak değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz. Çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır. 1925 yılında çıkarılan bir kanunla millî bayram olarak kutlanmaya başlanmıştır. Cumhuriyetin ilanının 98. yıldönümünü Kula Ortaokulu öğrencileri ve öğremenleri olarak büyük bir coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kula Ortaokulu olarak 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü programını öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Bu programla öğrencilerimizin olası afet riskine karşı nasıl tedbir almaları gerektiğini anlattık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Şenol Şahiner, Sude Naz Çınar, Hayrunnisa Aydoğan bursluluk sınavını kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Ekm

"Okumayı sevmek hayattaki can sıkıcı saatleri güzel saatlerle değiştirmektir."(Charles de Montesquieu)

Kula Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri olarak haftalık belirli saatlerde okuma etkinliği yaparak hayattaki can sıkıcı saatlerimizi güzel saatlere dönüştürüyoruz.

Eyl

Öğrencilerimize ilk yardım konusunda nasıl davranmaları gerektiğini okulumuz  öğretmenleri Büşra Nur Evren ve Aynur Gökmen uygulamalı olarak anlattı. Öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.