NİĞDE / ÇİFTLİK - Kula Ortaokulu

Kula Ortaokulu

Adres
KULA KÖYÜ BEKİROĞLU MEVKİİ BEKİROĞLU KÜME EVLERİ KULA ORTAOKULU BLOK NO 46 ÇİFTLİK / NİĞDE
Vizyon
Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır. Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısı ile geçmiş başarılarından aldığımız güçle bizleri kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir kurum olmak.
Misyon
Çağın gerekleri ile donanmış, özgür düşünen bireyleri yetiştiren uygun eğitim ortamları sağlamak için varız. Kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve yöneten üstün yetenekli bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI : 3 Fen Lisesi , 4 Anadolu Öğretmen Lisesi , 5 Anadolu Lisesi , 4 Meslek Lisesi 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI : 1 Fen Lisesi , 3 Anadolu Öğretmen Lisesi , 1 Sağlık Meslek Lisesi , 5 Anadolu Lisesi , 5 Meslek Lisesi 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI : 1 Fen Lisesi
Ulaşım
Öğretmenlerimizin bir çoğu ilçe merkezinde kalmaktadır. İlçede kaloriferli evler ve Doğalgazlı evler mevcuttur. İlden gelen arkadaşlar kendi imkanları veya servis ile gelmektedir.
Okulumuz köy okuludur. Köyümüzün 3000 civarında nüfusu vardır.
İLÇE MERKEZİNE 4 KM. , İL MERKEZİNE 64 KM.